NBE Beauty

Ljuvliga behandlingar utan kirurgiska ingrepp! Ditt sökande efter naturlig skönhet och nyckeln till ungdomens källa är nu över! NBE heter lösningen som förenar yngre och inre skönhet med välbefinnande. NBE är ett genombrott i kampen mot hudens åldrande. Behandlingarna är ljuvliga och resultaten syns direkt. Kombinationen av NBE tillsammans med de aktiva ingredienserna i behandlingsserumen ger enastående effekter tack vare att serumen kommer ner på djupet i huden. Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling och huden känns mer elastisk, slätare och fastare. Dessutom får den en fantastisk lyster.

Upptäck NBE Beauty

NBE DEEP SKIN
Upptäck den nya generationens microneedling. Utan kirgusika ingrepp eller nålar kan du få resultat du inte trodde vad möjliga.

Kombinera med NBE RF (Radiofrekvens) och få fantastiska effekter!

NBE 500 RF Beauty
Succén NBE 500 har tagit världen med storm! Det är ett unikt bipolärt system utvecklat för effektiva skönhetsbehandlingar i ansiktet och på kroppen.

Behandlingsområden
• Hudföryngring och lyft
• Rynkor
• Rosacea & Couperoser
• Acne
• Porreducering
• Slapp hud (haka, mage, armar, ben)
• Mörka ringar & påsar under ögonen
• Fettreducering
• Dubbelhaka
• Celluliter
• Bröstlyft
• Strie och Ärr
• Ytliga kärl & blåmärken
• Lymfmassage
• Reduktion av fria radikaler

Äntligen kommer den nya revolutionerande NBE DEEP SKIN till Sverige! Med denna högteknologiska apparatur kan du uppnå resultat du inte trodde var möjliga.

Kombinera den med NBE RF (radiofrekvens) behandlingar och få enastående effekter! Här på salongen arbetar vi NBE 500 som vi kombinerar med Deep Skin-maskinen. Dessa båda i kombination med varandra skapar enastående resultat men går även att arbeta med var för sig. NBE Deep Skin “suddar ut” rynkor och pigmentsfläckar m.m och NBE 500 lyfter och stramar upp huden.

NBE 500 använder vi även på kroppen för att tajta till huden och bli av med celluliter, bristningar och lös slapp hud.

NBE DEEP SKIN består av två unika verktyg som kombineras med högteknologiska produkter.

Den djuprengörande ABLATORN förbereder huden effektivt för kommande behandlingar. Den djupgående INFUSORN öppnar upp huden lätt och slussar effektivt ner de aktiva ingredienser djup ner i huden. Resultaten är omedelbara och spektakulära.

NBE DS går mindre djupt än traditionella apparaturer av samma typ men åstadkommer en djupare och effektivare påverkan utan risk för blödningar eller infektioner.

NBE DEEP SKIN har en läcker och toppmodern design, den är smidig i stil med en iPad och inbringar en lyxig känsla. Den har en digital display för reglering av styrkan och är mycket enkelt att använda. Till apparaturen används hygieniska engångs instrument och specialutvecklade serum särskilt anpassade för NBE Deep skin.


Frågor & svar

1. Vad är NBE för slags behandling?
NBE står för Nannic (leverantörens namn) Beautifying Energy. Med NBE utrustning (maskin och specialutvecklade krämer) utförs skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte med hjälp av Radiofrekvens och värme, det vill säga elektromagnetiskt estetiska behandlingar.Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med kunden och att det inte finns risker för kemiska brännskador, smärta eller inflammation. Behandling med NBE är ljuvliga. De är helt utan nålar, utan smärta eller biverkningar. Det är tvärt om mycket gynnsamt för kroppens egna biologiska system vilket gör resultaten otroligt hållbara.

2. Hur fungerar behandlingen? Vad är det som händer i kroppen?
De radiofrekventa vågorna passerar igenom vävnaden i behandlingsområdet och en friktion uppstår vilket genererar värme. Kroppen tror att den fått lite feber (lokalt) och startar då i gång immunsystemet och en läkningsprocess. Det sker en ökning av syre och näring till cellerna, rening av vätskan mellan cellerna (detoxifiering), ökad produktion av kollagen och elastin. Dessutom sker en allmän uppbyggnad av vävnaden som gör den friskare och ökar vävnadens funktioner samt förbättrar dess struktur. De specialutvecklade produkterna fungerar tillsammans med NBE som katalysatorer för kroppen. Beroende på vilken behandling som utförs triggar det i gång fettförbränningen, ökar antalet antioxidanter för att skydda kroppen mot åldrande och bygger upp vävnaden runt blodkärlen så att de reduceras. Vid en acnebehandling skickas signaler till kroppen att den ska balansera upp talgproduktionen och rena vävnaden för att reducera acnen.

Sammanfattningsvis:
NBE tillför energi till vävnaden -> energin penetrerar vävnaden upp till 8 cm -> detta aktiverar kroppens kylningssystem -> vilket ökar produktens genomträngningsförmåga -> som renar vävnadenoch ökar metabolismen.

3. Fakta bakom maskinen
NBE har utvecklats från en medicinsk utrustning vilken använder sig av en kraftfull effekt för att hetta upp vävnaden så att cellerna koagulerar. Detta används till exempel vid cancerbehandlingar.

Till NBE har effekten tonats ned avsevärt och anpassats för kosmetiskt bruk och för att endast användas i den ytliga vävnaden (därför behövs inte den starka styrkan). NBE är framtagen för att göra det möjligt för terapeuten att få ett snabbt och synligt resultat på flera olika områden utan att behöva ha en mängd av maskiner på sin klinik, vilket skulle bli både kostsamt och platskrävande.

En skonsam metod som inte bara ger ett bra resultat utan också en mycket avkopplande och njutningsfull stund.

I dag har konsumenter helt andra krav på sina behandlingar än de hade för några år sedan. Från att efterfråga olika behandlingar för att uppleva avkoppling, till att vilja ha perfekt resultat – till vilket pris som helst och (nästan) oberoende av smärtgraden. Dock börjar konsumeter bli allt mer tveksamma till knivar, sprutor, laser och andra riskabla och plågsamma metoder. Nu efterfrågas skonsamma metoder som inte bara ger bra resultat utan också en avkopplande och njutningsfull stund. Med NBE är det äntligen möjligt att få både en underbart skön behandling och ett enastående resultat! En metod som varken gör ont eller kostar en förmögenhet, utan upplevs som en härligt energivande massage och dessutom ger unika resultat.

4. Hur länge har den använts?
NBE har distribuerats av Nannic tillsammans med Cosmetiqann i Sverige cirka fyra år (Cosmetiqann och Sverige var först i världen med konceptet) och det finns just nu på över 200 kliniker runt om i Sverige. Den medicinska utrustningen har använts i 15 år och har en mycket lång och gedigen forskning bakom sig. Före lansering har NBE noga testats av både Nannic (leverantören i Belgien) och sedan av Cosmetiqann.

5. Är behandlingen säker?
NBE är en 100% säker behandlingsmetod. Den är till och med mycket gynnsam för kroppens egna biologiska system. Det är inte möjligt att på något sätt överbelasta kroppen med dessa behandlingar, detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

6. För vem lämpar sig behandlingen?
Behandling med NBE lämpar sig för alla, med undantag för vissa kontraindikationer: graviditet, cancer, epilepsi, pacemaker eller inflammation.

7. Var på kroppen kan man behandla?
Behandlingar med NBE kan genomföras på hela kroppen, från topp till tå.

8. Bör man förbereda sig på något sätt?
Vid genomförande av kroppsbehandling är det lämpligt att först använda en vårdande peeling och därefter inte smörja in med bodylotion. Detta kan genomföras på de flesta NBE klinikerna som ett tillägg till behandlingen. I övrigt – vara redo för en mycket njutningsfull energigivande massage och total avkoppling.

9. Hur går behandlingarna till?

Ansikte:
Kunden placeras skönt på en mjuk på en behandlingssäng. Är det första gången rekommenderas grundlig rengöring och peeling av huden med en Keratilycerande peeling som löser upp keratinocyterna (de döda hudcelllerna längst upp) och sedan avsluta med en Peel-off alginatmask. Detta för att säkerställa att själva NBE behandlingen utförs på rengjord hud.

Den specialutvecklade produkten (en kräm anpassad till varje behandlingsområde) appliceras och masseras in i huden med handstycket till NBE. Detta genomförs på en sida i taget i cirka 10 – 15 min. Därefter får kunden får sätta sig upp och beskåda resultatet (det vill säga skillnaden mellan behandlat och icke behandlat område) innan andra sidan behandlas. De masserande rörelserna görs i cirklar vilket är mycket behagligt för kunden. Handstycket ger ifrån sig en härlig värme vilket ökar njutningsgraden ytterligare. Kunder som nu har provat NBE istället för andra ”vanliga” ansiktsbehandlingar är lyriska över att något så underbart skönt kan ge så enastående resultat. De säger att de aldrig vill återgå till de traditionella metoderna igen!

Samtliga NBE behandlingar bör genomföras i en kur första gången för att få ett hållbart och synligt resultat. Före första behandlingen rekommenderas en mjukgörande peeling och en vårdande mask. Därefter föreslås ungefär 5 behandlingar utan peeling och mask och sedan åter vid den 7:e behandlingen, använda peeling och mask igen. Antalet behandlingar som behövs beror på vad varje kund önskar att åstadkomma. Det som påverkar hur fort resultat uppstår och hur länge det varar är framförallt ålder och ämnesomsättning. Efter cirka 4 – 5 behandlingar har kroppen anpassat sig och ”lärt sig vad den ska göra”. Kroppen egna system kommer då att själv arbeta främjande även vi längre tid mellan behandlingarna. Det är detta som gör att resultatet är mycket hållbart.

Kroppen:
Kunden ligger skönt på en mjuk behandlingssäng. Behandlingsområdet rengörs noga för att säkerställa att själva NBE behandlingen utförs på rengjord hud. Precis som vid ansiktsbehandlingarna kan peeling med fördel användas före kroppsbehandlingar för att förbättra resultatet. Den anpassade behandlingsprodukten masseras in i huden med kraftiga cirklande rörelser. Detta är mycket njutningsfullt för kunden. Kunder med djupt spända muskler har särskilt stor fördel av dessa behandlingar eftersom behandling med NBE 500 även löser upp spända knutar. Behandling av magen tar cirka 20 minuter och lår och stuss cirka 40 – 50 minuter.

10. Vad är det förväntade resultatet?
I ansiktet är det möjligt att redan efter första gången se en tydlig uppstramning av käklinjen, utslätning av rynkor och fina linjer, en förbättring av hudens struktur och lyster samt ökad fukt. Flertalet kunder upplever också att deras ögon blir mer öppna och att de får en klarare lyster. Vid acne eller rosaceabehandling är det möjligt att även där se en förbättring av problemen redan efter första behandlingen. Efter 3 – 5 behandlingar syns en större uppstramning av huden. Dubbelhakor reduceras kraftigt och även hängande ögonlock får finare lyft. Acne och rosacea tonas ner avsevärt.

På kroppen syns häpnadsväckande snabba resultat för både fettreducering och celluliter. Efter endast 5 gånger har celluliter i flera fall halverats och efter 10 gånger har reducering av hela 11,5 cm runt midjan dokumenterats! Strier (hudbristningar) mjukas upp och tonas ner efter första gången och blir finare och finare för varje gång. Slutresultatet är mjukare struktur i strien och en jämnare färg i huden. Dessutom smalnar Strierna av avsevärt och blir mindre kännbara än före genomförda behandlingar.

11. När ser man det slutgiltiga resultatet?
Det slutgiltiga resultatet träder fram efter cirka 5-10 gånger i ansiktet och 10-20 gånger på kroppen.

Detta bero bland annat på: hur kunden själv behandlar hemma med Nannic’s produkter för egenvård, ämnesomsättningens nivå (hög ämnesomsättning ger fortare resultat som håller längre) samt hur kunden ser ut i utgångsläget före genomförda behandlingar.

12. Är det något man ska undvika efter behandlingen?
Efter genomförd behandling finns inte några restriktioner förutom att följa terapeutens rekommendationer för Nannic’s övriga produkter som används för hemmabruk för att få ett snabbare resultat. Dessa anges på förpackningen.

13. Hur länge förväntas resultatet hålla i sig?
Resultatet efter behandling med NBE kan bestå i flera månader och år. Ju fler behandlingar som genomförs desto längre varar resultatet. Det är alltid bra att genomföra uppföljningsbehandlingar några gånger per år för att underhålla resultatet, det är nämligen inte möjligt att överdosera med NBE-behandlingar.